Gemakkelijk en vrijblijvend

De VacuSan aanvragen

Het borgen van de hygiëne begint hier

Aanvraagformulier

Wil je meer weten over de VacuSan of wil je graag bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Full-service en all-inclusive pakket

Volledig ontzorgd met Less2Care Compleet

Bij het Less2Care Compleet concept is alles geregeld. Voor een vast kwartaalbedrag is de hygiëne, efficiëntie en geurbeleving binnen je zorginstelling volledig georganiseerd en betaalbaar.

Zakken, filters, onderhoud, garantie en afschrijving zijn inbegrepen in een vast bedrag. Zo kun je zonder grote investeringen direct besparingen realiseren op je afdeling.

Vul bovenstaand formulier in en laat één van onze specialisten bekijken hoe de kosten binnen jouw organisatie het beste gereduceerd kunnen worden.

Bekijk hoe de VacuSan werkt

Video afspelen

Vacumeer- & sealbar

Door de vacumeerzak in de vacumeerkamer te leggen wordt de zak vacuüm gezogen en middels verwarming hermetisch afgesloten.

Bacterieel filter

Standaard is er een 0,2 micron bacterieel filter geïnstalleerd. Uitgeblazen lucht is dus 100% schoon. Een geluiddemper voorkomt geluidsoverlast.

Gepatenteerde vacuümzak

De stevige dikke vacumeerzakken van 110 micron met gepatenteerde veiligheidsstructuur zijn 100% geur-, lucht- en vochtdicht.

Stevige geruisloze wielen

De VacuSan is mobiel en op simpele wijze te verplaatsen. Dit komt het schoonmaakproces van de omgeving ten goede.

Activatiesensor

Met een simpele beweging van de voet langs de lichtsensor wordt VacuSan geopend. Zo kan er volledig “handsfree” gewerkt worden. Het proces is geheel veilig en automatisch.

Wat gebeurt er na je aanvraag?

Deze vier stappen helpen je bij de juiste keuze

Stap 1

WENSEN IN KAART BRENGEN

Samen met onze adviseur maak je, in een persoonlijk advisgesprek, je wensen en eisen kenbaar. Daarnaast laten we zien wat handige methodes zijn die reeds succesvol door andere organisaties worden ingezet.

Stap 2

BEGROTING OPSTELLEN

Op basis van de inventarisatie stellen we een begroting voor je op waarin duidelijk het aantal apparaten, de voorwaarden en vaste- en variabele kosten worden weergegeven. Dit combineren we met ons adviesplan waarin we aangeven hoe de Less2Care-methode het beste geïintegreerd kan worden in je organisatie.

Stap 3

DE JUISTE KEUZES MAKEN

Op basis van het advies en de heldere begroting krijg je gemakkelijk inzicht in de kosten en leverfrequenties van bijvoorbeeld de vacumeerzakken en servicemomenten. Zo kan je objectief en zelfstandig de juiste keuze maken!

Stap 4

OPLEVEREN, TRAINING EN NAZORG BIEDEN

Na akkoord op de begroting gaan we voor je aan het werk. Uiteraard staat ons  team in iedere fase van het traject voor je klaar! Of het nu gaat om gebruikstraining, service en garantie, wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid!

Ieder product dat bij ons de deur uit gaat voldoet aan

Onfeilbare kwaliteit

Hedendaags is het belangrijker dan ooit dat er hygiënisch wordt gewerkt en dat besmet materiaal veilig kan worden afgevoerd. Virussen als Covid-19, MRSA en Noro zijn helaas aan de orde van de dag. Daar komt bij dat een fijne woon- en werkomgeving waar de lucht schoon is, waar het veilig is en waar het prettig ruikt, een belangrijk onderdeel is van menswaardig wonen. 

De VacuSan is inmiddels bij veel zorgorganisaties een vast onderdeel geworden in de hedendaagse vereiste hygiëneroutine. Onze veilige methode gecombineerd met de gecertificeerde vacumeerzakken van 110 micron dikte zorgt dat de hygiëne op de werkvloer op het hoogste niveau wordt geborgd als het gaat om de verwerking en het afvoeren van besmette materialen. 

Hopelijk mag ik jullie eerdaags ook als klant verwelkomen en helpen met het borgen van de hygiëne op de werkvloer. 

Oprichter en algemeen directeur

Doreen Dral

Geen stank meer op de afdeling

Sinds we de Vacusan gebruiken is de container minder vol. De Vacusan maakt dat de zakken kleiner worden en de afvalberg minder qua volume. We werken in Sonneburgh ook met de handige VacuSafe. Geen stank op de afdeling. De VacuSafe sluit direct af en is gemakkelijk te bedienen door de voetbediening. Zeker een aanrader!

Doreen Dral - Zorgmanager hoogcomplexe zorg

Borg de hygiëne vandaag nog

Overkampsweg 25
8102 PH | Raalte
The Netherlands
+31 (0)20 820 36 80
info@less2care.com

KvK 70550190
BTW NR NL858370852B01

0
Geen producten in je winkelmand