Namens het gehele team van Less2Care

Bedankt voor je aanvraag!

Je aanvraag is doorgestuurd naar één van onze adviseurs. Deze neemt binnen één werkdag telefonisch contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen en eventuele wensen door te nemen ter voorbereiding op de afspraak.

Hopelijk mogen we jou en je organisatie eerdaags ook vol trots klant noemen van Less2Care!

Fijne dag,

Algemeen directeur

Wat gebeurt er na je aanvraag?

Deze vier stappen helpen je bij de juiste keuze

Stap 1

WENSEN IN KAART BRENGEN

Samen met onze adviseur maak je, in een persoonlijk advisgesprek, je wensen en eisen kenbaar. Daarnaast laten we zien wat handige methodes zijn die reeds succesvol door andere organisaties worden ingezet.

Stap 2

BEGROTING OPSTELLEN

Op basis van de inventarisatie stellen we een begroting voor je op waarin duidelijk het aantal apparaten, de voorwaarden en vaste- en variabele kosten worden weergegeven. Dit combineren we met ons adviesplan waarin we aangeven hoe de Less2Care-methode het beste geïintegreerd kan worden in je organisatie.

Stap 3

DE JUISTE KEUZES MAKEN

Op basis van het advies en de heldere begroting krijg je gemakkelijk inzicht in de kosten en leverfrequenties van bijvoorbeeld de vacumeerzakken en servicemomenten. Zo kan je objectief en zelfstandig de juiste keuze maken!

Stap 4

OPLEVEREN, TRAINING EN NAZORG BIEDEN

Na akkoord op de begroting gaan we voor je aan het werk. Uiteraard staat ons  team in iedere fase van het traject voor je klaar! Of het nu gaat om gebruikstraining, service en garantie, wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid!

Ieder product dat bij ons de deur uit gaat voldoet aan

Onfeilbare kwaliteit

Hedendaags is het belangrijker dan ooit dat er hygiënisch wordt gewerkt en dat besmet materiaal veilig kan worden afgevoerd. Virussen als Covid-19, MRSA en Noro zijn helaas aan de orde van de dag. Daar komt bij dat een fijne woon- en werkomgeving waar de lucht schoon is, waar het veilig is en waar het prettig ruikt, een belangrijk onderdeel is van menswaardig wonen. 

De VacuSan is inmiddels bij veel zorgorganisaties een vast onderdeel geworden in de hedendaagse vereiste hygiëneroutine. Onze veilige methode gecombineerd met de gecertificeerde vacumeerzakken van 110 micron dikte zorgt dat de hygiëne op de werkvloer op het hoogste niveau wordt geborgd als het gaat om de verwerking en het afvoeren van besmette materialen. 

Hopelijk mag ik jullie eerdaags ook als klant verwelkomen en helpen met het borgen van de hygiëne op de werkvloer. 

Oprichter en algemeen directeur

Doreen Dral

Geen stank meer op de afdeling

Sinds we de Vacusan gebruiken is de container minder vol. De Vacusan maakt dat de zakken kleiner worden en de afvalberg minder qua volume. We werken in Sonneburgh ook met de handige VacuSafe. Geen stank op de afdeling. De VacuSafe sluit direct af en is gemakkelijk te bedienen door de voetbediening. Zeker een aanrader!

Doreen Dral - Zorgmanager hoogcomplexe zorg

Overkampsweg 25
8102 PH | Raalte
The Netherlands
+31 (0)20 820 36 80
info@less2care.com

KvK 70550190
BTW NR NL858370852B01

0
Geen producten in je winkelmand