VacuSan vacumeer apparaat voor incontinentiemateriaal
Video afspelen over VacuSan vacumeer apparaat voor incontinentiemateriaal
Less2Care Vacumeermachinge voor de zorg

Incontinetieafval veilig afvoeren

De VacuSan isoleert en reduceert afval volledig

Het vacumeren van (incontinentie)afval met de VacuSan zorgt voor een hygiënische woon- en werkomgeving in de zorg. Groot bijkomend voordeel is dat vieze geuren geen kans meer krijgen.

Nadat de zak met afval vacuüm is gezogen wordt deze luchtdicht geseald. Dit reduceert de omvang van de hoeveelheid afval aanzienlijk en er is geen geuroverlast of besmettingsrisico meer dankzij de hygiënefilters.

Bij het Less2Care Compleet concept is alles geregeld. Voor een vast kwartaalbedrag is de hygiëne, efficiëntie en geurbeleving binnen je zorginstelling volledig georganiseerd en betaalbaar. Zakken, filters, onderhoud, garantie en afschrijving zijn inbegrepen. Zo kun je zonder grote investeringen direct besparingen realiseren op je afdeling.

coccus

Hygiëne borgen

Geef bacteriën en virussen geen kans en sluit ze hermetisch op in de Less2Care vacumeerzakken met gepatenteerde veiligheidsstructuur. Onze zakken zijn speciaal ontwikkeld voor de zorg.

huiskamer

Frisse leefruimtes

Dankzij speciale Less2Care luchtdichte zakken die nare geur meteen tegenhouden. Het maskeren van de kenmerkende geur van verpleeghuizen is daarmee verleden tijd.

trash

Luchtdichte opslag

De Vacusan zuigt de vervuilde lucht uit de vacumeerzak en filtert deze gelijk doormiddel van een anti-bacterieel geurfilter dat aan de hoogste normeringen van de hygiëne van de zorg voldoet.

Geurloos en neutraal

Extra voordelen van vacumeertechniek

De supersterke en luchtdichte zakken zorgen dat er niets kan gaan lekken of scheuren. Omdat de zak ondoorzichtig wit is, oogt het ingezamelde afval neutraal en wordt dus niet meer als vies gezien. De lucht die uit de zak wordt gezogen wordt door het standaard geurfilter van geur ontdaan. Dankzij het bacteriefilter worden bacteriën en virussen meteen uitgeschakeld. 

Zodra de zak is geseald, is het afval ingesloten. Hiermee is het risico op besmetting met pathogenen zoals het COVID-19, Noro of MRSA virus sterk verminderd en heb je geen last van nare geuren meer bij opslag en transport in en om de zorginstelling. Bovendien kun je het afval langer intern opslaan, waardoor je veel looptijd bespaart en het zorgpad korter wordt.

Op deze manier creëer je een huiselijke, geurvrije omgeving. Prettig voor alle medewerkers, maar vooral ook voor de mensen die de zorginstelling als thuis beschouwen.

Slimmer inzamelen

De VacuSafe is een praktische inzamelaar met voetbediening en een hygiënisch oplossing en makkelijker voor de verzorgende gebruikt incontinentiemateriaal en vuil beddengoed in te zamelen.

Vuilnisbak

Veilige opslag buiten

Gecombineerd met een ondergrondse container wordt gebruikt incontinentiemateriaal sneller en veilig verzameld en is het gelijk uit het zicht .

transport

Geurloos transport

De beste route en een geurloze oplossing voor vervoer van afval binnen een zorginstelling. Omdat het afval risicoloos en veilig naar de container kan worden vervoerd.

Vacumeren heeft veel voordelen

50% minder afval met de vacusan

Wist je dat luchtdicht vacumeren en sealen zorgt voor de helft minder afval? Met de Less2Care vacumeertechnologie haal je de lucht helemaal uit de gepatenteerde afvalzakken en wordt er korte metten gemaakt met bacteriën en nare geuren. Dit voorkomt verspreiding van bacteriën en virussen.

Bijkomend voordeel is dat het afval minimaal 50% in omvang afneemt waardoor de afvalcontainers letterlijk twee keer zo lang meegaan voor ze geleegd hoeven te worden. Dit is zorgt bij elkaar voor een borging van de hygiene en een reductie van de afvalkosten.

Geef virussen en bacteriën geen kans!

Het veilige alternatief voor de pospoeler

Onze inzamelsystemen verbeteren veilige inzameling.  De vacumeertechniek van de VacuSan zorgt voor een effectievere en schonere leefomgeving en aanzienlijk minder besmettingen in de zorg.

Overkampsweg 25
8102 PH | Raalte
The Netherlands
+31 (0)20 820 36 80
info@less2care.com

KvK 70550190
BTW NR NL858370852B01

0
Geen producten in je winkelmand