Gemakkelijk en vrijblijvend

De VacuSafe aanvragen

Het borgen van de hygiënische inzameling begint hier

Aanvraagformulier

Wilt je meer weten over de VacuSafe of wil je graag bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

De praktische inzamelaar met voet-bediening

De VacuSafe met Desinfectiepomp

De VacuSafe is het hulpmiddel voor de inzameling van incontinentiemateriaal, afval, bevuild linnen en gebruikte wegwerppo’s op ergonomische en hygiënische wijze.

De rubberen sluiting heeft een sterke klemveer en geen deksel. Zo is VacuSafe altijd luchtdicht afgesloten en veroorzaakt minimale luchtverplaatsing.  Door middel van het pedaal gaat de VacuSafe gemakkelijk open en dicht. Dit betekent dus letterlijk: met de voet het pedaal naar beneden drukken, afval erin, pedaal loslaten en de VacuSafe sluit automatisch weer.

De VacuSafe is handig en efficiënt te gebruiken en ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Door zijn roestvrije onderdelen is deze gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren.

VacuSafe clappy met desinfectiepomp veilig afval inzamelen

Ergronomisch inzamelsysteem voor de zorg

Sterke klapring

Unieke verstevigde klapring met minimale luchtverplaatsing tijdens het openen en sluiten. Geschikt voor Less2Care vacumeerzakken.

Voetbediening

Het remmechanisme wordt automatisch geactiveerd als de VacuSafe via de voetbediening wordt geopend.

Gepatenteerde vacuümzak

De stevige dikke vacumeerzakken van 110 micron met gepatenteerde veiligheidsstructuur zijn 100% geur-, lucht- en vochtdicht.

Desinfectiepomp

De VacuSafe is uitgerust met een duurzame desinfectant dispenser voor het direct desinfecteren van de handen.

Zwenkwielen

De VacuSafe wordt standaard geleverd met gelagerde zwenkwielen met rem die geschikt zijn voor intensief gebruik.

Bevestiging VacuSafe

De speciale bevestigingsstang met beugel zorgt ervoor dat de desinfecteerpomp op degelijke wijze stevig op de VacuSafe bevestigd kan worden.

Ieder product dat bij ons de deur uit gaat voldoet aan

Onfeilbare kwaliteit

Hedendaags is het belangrijker dan ooit dat er hygiënisch wordt gewerkt en dat besmet materiaal veilig kan worden afgevoerd. Virussen als Covid-19, MRSA en Noro zijn helaas aan de orde van de dag. Daar komt bij dat een fijne woon- en werkomgeving waar de lucht schoon is, waar het veilig is en waar het prettig ruikt, een belangrijk onderdeel is van menswaardig wonen. 

De VacuSafe, VacuSan en MegaSan zijn inmiddels bij veel zorgorganisaties een vast onderdeel geworden in de hedendaagse vereiste hygiëneroutine. Onze veilige methode gecombineerd met de gecertificeerde vacumeerzakken van 110 micron dikte zorgt dat de hygiëne op de werkvloer op het hoogste niveau wordt geborgd als het gaat om de verwerking en het afvoeren van besmette materialen. 

Hopelijk mag ik jullie eerdaags ook als klant verwelkomen en helpen met het borgen van de hygiëne op de werkvloer. 

Oprichter en algemeen directeur

Doreen Dral

Geen stank meer op de afdeling

Sinds we de Vacusan gebruiken is de container minder vol. De Vacusan maakt dat de zakken kleiner worden en de afvalberg minder qua volume. We werken in Sonneburgh ook met de handige VacuSafe. Geen stank op de afdeling. De VacuSafe sluit direct af en is gemakkelijk te bedienen door de voetbediening. Zeker een aanrader!

Doreen Dral - Zorgmanager hoogcomplexe zorg

Borg de hygiëne vandaag nog

Overkampsweg 25
8102 PH | Raalte
The Netherlands
+31 (0)20 820 36 80
info@less2care.com

KvK 70550190
BTW NR NL858370852B01

0
Geen producten in je winkelmand