De VacuSafe

Hét hulpmiddel voor de inzameling van incontinentiemateriaal, afval, bevuild linnen en gebruikte wegwerppo’s op ergonomische hygiënische wijze.

VacuSafe MS 73 met desinfectiepomp Clappie Afvalzakhouder
VacuSafe Veilig afval inzamelen in de zorg

De praktische inzamelaar met voetbediening

De VacuSafe heeft een rubberen sluiting met sterke klemveer en dus zonder deksel. Zo is VacuSafe is zo altijd luchtdicht afgesloten en veroorzaakt minimale luchtverplaatsing.

Doormiddel van voetbediening gaat de VacuSafe gemakkelijk open en weer dicht. Dit betekend dus letterlijk: met de voet de pedaal naar beneden drukken, afval erin, pedaal loslaten en de VacuSafe sluit automatisch weer.

De VacuSafe is handig en efficiënt te gebruiken en ook nog een onderhoudsvriendelijk. Door zijn roestvrije onderdelen is deze gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren.

coccus

Hygiëne borgen

Geef bacteriën en virussen geen kans en sluit ze hermetisch op in de Less2Care vacumeerzakken met gepatenteerde veiligheidsstructuur. Onze zakken zijn speciaal ontwikkeld voor de zorg.

huiskamer

Frisse leefruimtes

Dankzij speciale Less2Care luchtdichte zakken die nare geur meteen tegenhouden. Het maskeren van de kenmerkende geur van verpleeghuizen is daarmee verleden tijd.

trash

Luchtdichte opslag

De Vacusan zuigt de vervuilde lucht uit de vacumeerzak en filtert deze gelijk doormiddel van een anti-bacterieel geurfilter dat aan de hoogste normeringen van de hygiëne van de zorg voldoet.

VacuBag VacuSan Vacumeerzak voor de zorg

Geurloos en neutraal

De supersterke en luchtdichte zakken zorgen dat er niets kan gaan lekken of scheuren en omdat de zak ondoorzichtig wit is, oogt het ingezamelde afval neutraal en wordt dus niet meer als vies gezien. De lucht die uit de zak wordt gezogen, wordt door het standaard geurfilter van geur ontdaan dankzij het optionele bacteriefilter worden bacteriën meteen uitgeschakeld.

Zodra de zak is geseald, is het afval ingesloten. Hiermee is het risico op besmetting (noro virus) met pathogenen sterk verminderd Bovendien heb je geen last van nare geuren meer bij opslag en transport in en om de zorginstelling. En kun je het afval bovendien langer intern opslaan – zo bespaar je veel looptijd. Hierdoor wordt het zorgpad korter.

Bovenal creëer je een huiselijke, geurloze omgeving. Prettig voor alle medewerkers, maar vooral ook voor de mensen die de zorginstelling als thuis beschouwen.

Slimmer inzamelen

De VacuSafe is een praktische inzamelaar met voetbediening en een hygiënisch oplossing en makkelijker voor de verzorgende gebruikt incontinentiemateriaal en vuil beddengoed in te zamelen.

Vuilnisbak

Veilige opslag buiten

Gecombineerd met een ondergrondse container wordt gebruikt incontinentiemateriaal sneller en veilig verzameld en is het gelijk uit het zicht .

transport

Geurloos transport

De beste route en een geurloze oplossing voor vervoer van afval binnen een zorginstelling. Omdat het afval risicoloos en veilig naar de container kan worden vervoerd.

VacuSafe Veilig afval inzamelen in de zorg

Veilig afval inzamelen

Wist je dat luchtdicht vacumeren en sealen zorgt voor de helft minder afval? Met de Less2Care vacumeertechnologie haal je de lucht helemaal uit de gepatenteerde afvalzakken en wordt er korte metten gemaakt met bacteriën en nare geuren. Dit voorkomt verspreiding van bacteriën en virussen. Bijkomend voordeel is dat het afval minimaal 50% in omvang afneemt waardoor de afvalcontainers letterlijk twee keer zo lang meegaan voor ze geleegd hoeven te worden. Dit is zorgt bij elkaar voor een borging van de hygiene en een reductie van de afvalkosten.

Less2Care MegaSan ondergronds containersysteem

Geef virussen en bacteriën geen kans!

Het veilige alternatief voor de pospoeler

Onze inzamelsystemen verbeteren veilige inzameling.  De vacumeertechniek van de VacuSan zorgt voor een effectievere en schonere leefomgeving en aanzienlijk minder besmettingen in de zorg.

Overkampsweg 25
8102 PH | Raalte
The Netherlands
+31 (0)20 820 36 80
info@less2care.com

KvK 70550190
BTW NR NL858370852B01

0
Geen producten in je winkelmand