"Menswaardig werken én wonen, dáár draait het om! "

Over ons

Als jongen kwam ik vroeger bij mijn eigen opa en oma al in het verpleeghuis en wat mij daar nog van bijstaat is de typische verpleeghuisgeur die daar hing.

Een fijne woon- en werkomgeving waar de lucht schoon is en waar het prettig ruikt is belangrijk en onderdeel van menswaardig wonen. Nare geuren als gevolg van gebruikt incontinentiemateriaal brengen niet die huiselijke beleving die je bewoners en hun bezoekers wilt meegeven. Voor de medewerkers is het evenmin een prettige bijkomstigheid.

Enkele jaren geleden besloot ik daar wat aan te gaan doen en met een oplossing te komen die geen geur maskeert maar elimineert. Een techniek die bijdraagt aan de hygiënische welstaat van de ouderenzorg in Nederland. Inmiddels is Less2Care uitgegroeid naar een volwaardig familiebedrijf en tegenwoordig leveren we aan zorginstellingen in heel Europa. Ik ben dan ook trots op ieder product dat bij ons de deur uit gaat!

Hopelijk mag ik jullie eerdaags ook als klant verwelkomen.

Oprichter en directeur

Geef virussen en bacteriën geen kans!

Het veilige alternatief voor de pospoeler

Onze inzamelsystemen verbeteren veilige inzameling.  De vacumeertechniek van de VacuSan zorgt voor een effectievere en schonere leefomgeving en aanzienlijk minder besmettingen in de zorg.

Overkampsweg 25
8102 PH | Raalte
The Netherlands
+31 (0)20 820 36 80
info@less2care.com

KvK 70550190
BTW NR NL858370852B01

0
Geen producten in je winkelmand