Gemakkelijk en vrijblijvend

De MegaSan aanvragen

Ergonomisch afval afvoeren begint hier

Aanvraagformulier

Wilt je meer weten over de MegaSan of wil je graag bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Ergonomisch ARBO-vriendelijk

Duurzaam ondergronds container systeem

Het ondergrondsecontainersysteem van Less2Care helpt zorginstellingen om de stappen van het afvalproces te optimaliseren. Het MegaSan ondergrondse containersysteem is ontwikkeld voor en in samenwerking met zorginstellingen. Het is de ultieme arbeidsvriendelijke oplossing als het gaat om het hygiënisch afvoeren en opslaan van afval.

Bij conventionele ondergrondse containers moeten de zakken in de bekende “afvalzuil” gegooid worden, zak voor zak. Dit is een inspannende en erg tijdrovende klus.  Daarnaast is de lichamelijke belasting aanzienlijk. Bijkomend nadeel is dat de medewerkers onnodig met het afval in aanraking komen . Dit levert onnodige risico’s op als het gaat om overdracht van bacteriën en virussen. 

Duurzaam ondergronds container systeem

Lage inworpklep

De MegaSan is voorzien van een ergonomische inworpklep. Het inwerpen van afval wordt zo vergemakkelijkt en de lichamelijke inspanning geminimaliseerd.

Megagroot volume

De MegaSan heeft ruim 900 liter inhoud en is geschikt voor meerdere soorten restafval.

Gasdrukveren

Gemakkelijk te openen door een ergonomische deksel met ondersteuning van gasdrukveren.

Alle type hijsogen

Alle afvalverwerkers kunnen de ondergrondse container van de MegaSan ledigen. Het systeem kan namelijk van alle type hijsogen worden voorzien.

Slimme ondergrondse container

De ruime en diepe ondergrondse container van 5 m2 zorgt voor slimme extra druk op het ingeworpen afval. Dit levert een extra ruimtebesparing in de container op van circa 25%.

Gelagerde wielen

De gelagerde wielen zorgen ervoor dat de MegaSan licht en gemakkelijk verplaatsbaar is.

Trekhaak

De MegaSan kan voorzien worden van verschillende trekhaken voor iedere elektrische trekhulp.

Hygiënische borging

De bodem van de rolcontainer beschikt over speciale anti-lekranden. Zo wordt hygiëne maximaal gewaarborgd.

Ieder product dat bij ons de deur uit gaat voldoet aan

Onfeilbare kwaliteit

Hedendaags is het belangrijker dan ooit dat er hygiënisch wordt gewerkt en dat besmet materiaal veilig kan worden afgevoerd. Virussen als Covid-19, MRSA en Noro zijn helaas aan de orde van de dag. Daar komt bij dat een fijne woon- en werkomgeving waar de lucht schoon is, waar het veilig is en waar het prettig ruikt, een belangrijk onderdeel is van menswaardig wonen. 

De VacuSan, VacuSafe en de MegaSan zijn inmiddels bij veel zorgorganisaties een vast onderdeel geworden in de hedendaagse vereiste hygiëneroutine. Onze veilige methode gecombineerd met de gecertificeerde vacumeerzakken van 110 micron dikte zorgt dat de hygiëne op de werkvloer op het hoogste niveau wordt geborgd als het gaat om de verwerking en het afvoeren van besmette materialen. 

Hopelijk mag ik jullie eerdaags ook als klant verwelkomen en helpen met het borgen van de hygiëne op de werkvloer. 

Oprichter en algemeen directeur

Doreen Dral

Geen stank meer op de afdeling

Sinds we de Vacusan gebruiken is de container minder vol. De Vacusan maakt dat de zakken kleiner worden en de afvalberg minder qua volume. We werken in Sonneburgh ook met de handige VacuSafe. Geen stank op de afdeling. De VacuSafe sluit direct af en is gemakkelijk te bedienen door de voetbediening. Zeker een aanrader!

Doreen Dral - Zorgmanager hoogcomplexe zorg

Borg de hygiëne vandaag nog

Overkampsweg 25
8102 PH | Raalte
The Netherlands
+31 (0)20 820 36 80
info@less2care.com

KvK 70550190
BTW NR NL858370852B01

0
Geen producten in je winkelmand