Ergonomisch containersysteem

Veilig, schoon en snel van afvalbak naar container. Onze Innovatieve containersystemen helpen zorginstellingen om ook die laatste stappen van het proces te optimaliseren.
Less2Care MegaSan containersysteem

De MegaSan, een duurzame Arbo-vriendelijke container

Less2Care heeft duurzame, Arbo-vriendelijke containers ontwikkeld waarvan de inhoud via de bodem in ondergrondse containers kan worden gelost.

Zo rol je met gemak de 800 liter grote container met gelagerde Arbo-wielen boven de ondergrondse opslag. De deksel van deze verzinkte en duurzame opslag schuift automatisch open via een licht te hanteren systeem. Vervolgens stort de inhoud vanzelf naar beneden.

De deksel sluit vervolgens weer automatisch als de rolcontainer van de ondergrondse opslag wordt afgereden.

coccus

Hygiëne borgen

Geef bacteriën en virussen geen kans en sluit ze hermetisch op in de Less2Care vacumeerzakken met gepatenteerde veiligheidsstructuur. Onze zakken zijn speciaal ontwikkeld voor de zorg.

huiskamer

Frisse leefruimtes

Dankzij speciale Less2Care luchtdichte zakken die nare geur meteen tegenhouden. Het maskeren van de kenmerkende geur van verpleeghuizen is daarmee verleden tijd.

trash

Luchtdichte opslag

De Vacusan zuigt de vervuilde lucht uit de vacumeerzak en filtert deze gelijk doormiddel van een anti-bacterieel geurfilter dat aan de hoogste normeringen van de hygiëne van de zorg voldoet.

Less2Care MegaSan ondergronds containersysteem

De MegaSan is ergonomisch

De systemen zijn geschikt voor alle types afval. Naast gebruikt incontinentiemateriaal dus ook voor glas, papier, plastic en restafval.
Het systeem is ook verkrijgbaar met een inworpzuil gecombineerd met een schuifdeksel en optioneel leveren we het systeem ook met een ingebouwde afvalpers.

Los van dat dit systeem medewerkers tijd bespaart, voorkomt het ook overbodig contact met afval en worden medewerkers niet belast met het inwerpen van de zakken in de containers. En omdat het oog ook wat wil, ziet de omgeving van de zorginstelling er een stuk rustiger en mooier uit.

Slimmer inzamelen

De VacuSafe is een praktische inzamelaar met voetbediening en een hygiënisch oplossing en makkelijker voor de verzorgende gebruikt incontinentiemateriaal en vuil beddengoed in te zamelen.

Vuilnisbak

Veilige opslag buiten

Gecombineerd met een ondergrondse container wordt gebruikt incontinentiemateriaal sneller en veilig verzameld en is het gelijk uit het zicht .

transport

Geurloos transport

De beste route en een geurloze oplossing voor vervoer van afval binnen een zorginstelling. Omdat het afval risicoloos en veilig naar de container kan worden vervoerd.

50% minder afval in omvang door vacumeren

Wist je dat luchtdicht vacumeren en sealen zorgt voor de helft minder afval? Met de Less2Care vacumeertechnologie haal je de lucht helemaal uit de gepatenteerde afvalzakken en wordt er korte metten gemaakt met bacteriën en nare geuren. 

Dit voorkomt verspreiding van bacteriën en virussen. Bijkomend voordeel is dat het afval minimaal 50% in omvang afneemt waardoor de afvalcontainers letterlijk twee keer zo lang meegaan voor ze geleegd hoeven te worden. Dit is zorgt bij elkaar voor een borging van de hygiene en een reductie van de afvalkosten.

Geef virussen en bacteriën geen kans!

Het veilige alternatief voor de pospoeler

Onze inzamelsystemen verbeteren veilige inzameling.  De vacumeertechniek van de VacuSan zorgt voor een effectievere en schonere leefomgeving en aanzienlijk minder besmettingen in de zorg.

Overkampsweg 25
8102 PH | Raalte
The Netherlands
+31 (0)20 820 36 80
info@less2care.com

KvK 70550190
BTW NR NL858370852B01

0
Geen producten in je winkelmand