Met liefde gemaakt in Nederland

VacuSan | Vacumeerapparaat voor de zorg

VacuSan vacumeermachine voor de zorg

De VacuSan helpt om ongewenste geuren tegen lage kosten helemaal weg te halen en de lucht hygiënisch te filteren. Gebruikt incontinentiemateriaal of verontreinigd beddengoed wordt zo efficiënt, 100% hygiënisch en bovenal geurloos afgevoerd. De bediening is volledig handsfree doormiddel van een lasergestuurde voetsensor.

De VacuSan is een volledig Nederlands geproduceerde machine van hoge kwaliteit met gegarandeerde lage onderhoudskosten.

 5.745,00

Ex. btw

Extra informatie

Gewicht 50 kg
Afmetingen 430 × 745 × 890 mm
Versie

2.2

Vacumeer & sealbar

Door de vacumeerzak in de vacumeerkamer te leggen wordt de zak vacuüm gezogen en middels verwarming hermetisch afgesloten.

Type luchtfilter

Standaard is er een medisch gecertificeerde bacterie filter met 0.2 Micron filterdichtheid geïnstalleerd (0.2μm PTFE cartridge). Uitgeblazen lucht is dus 100% schoon. Een geluiddemper voorkomt geluidsoverlast.

Activatiesensor

Met een simpele beweging van de voet langs de lichtsensor wordt VacuSan geopend. Zo kan er volledig “handsfree” gewerkt worden. Het proces is geheel veilig en automatisch.

Behuizing

De buitenkant van de VacuSan is gemaakt van bacteriewerend kunststof.

Verplaatsing

De VacuSan is mobiel en op simpele wijze te verplaatsen door zijn stevige geruisloze wielen. Dit komt het schoonmaakproces van de omgeving ten goede. De vier zwenkwielen beschikken over een automatisch remmechanisme.

Type zakken

De stevige dikke gecertificeerde vacumeerzakken van Less2Care zijn 110 micron dik met gepatenteerde veiligheidsstructuur. De VacuBags zijn 100% geur-, lucht- en vochtdicht.

Met de Less2Care-vacumeertechnologie haal je de lucht helemaal uit de afvalzakken en wordt er korte metten gemaakt met virussen, bacteriën en nare geuren. In combinatie met de bedpan inleggers of kartonnen disposables is de bedpanspoeler of een po-vermaalsysteem overbodig.

Dit betekent dat je niet meer onnodig over de gang moet lopen of ontlasting resten hoeft te ledigen in het toilet. Samen met de VacuSafe kan je direct volgens de richtlijnen het afval in de luchtdichte zak afvoeren naar de VacuSan.

SKU 21000835 Category

Overkampsweg 25
8102 PH | Raalte
The Netherlands
+31 (0)20 820 36 80
info@less2care.com

KvK 70550190
BTW NR NL858370852B01

0
Geen producten in je winkelmand