Met liefde gemaakt in Nederland

VacuSafe met handdesinfectiepomp

VacuSafe MS 73 met desinfectiepomp Clappie Afvalzakhouder

De VacuSafe met handdesinfectiepomp is het hulpmiddel voor de inzameling van incontinentiemateriaal, afval, bevuild linnen en gebruikte wegwerppo’s op ergonomische en hygiënische wijze.

 376,50

Ex. btw

Extra informatie

Afmetingen 585 × 490 × 975 mm
Versie

VacuSafe MS 73 + handdesinfectiepomp

Handdesinfectiepomp

Met grote metalen pompbeugel, dispenser display, robuuste behuizing en is geschikt voor een verwisselbare flacon met handdesinfectiemiddel.

Zwenkwielen

De VacuSafe wordt standaard geleverd met gelagerde zwenkwielen met rem die geschikt zijn voor intensief gebruik.

Sterke klapring

Unieke verstevigde klapring met minimale luchtverplaatsing tijdens het openen en sluiten. Geschikt voor Less2Care vacumeerzakken.

Voetbediening

Het remmechanisme wordt automatisch geactiveerd als de VacuSafe via de voetbediening wordt geopend.

Gepatenteerde vacuümzak

De stevige dikke vacumeerzakken van 110 micron met gepatenteerde veiligheidsstructuur zijn 100% geur-, lucht- en vochtdicht.

Garantie

5 jaar volledige garantie

De rubberen sluiting heeft een sterke klemveer en geen deksel. Zo is VacuSafe altijd luchtdicht afgesloten en veroorzaakt minimale luchtverplaatsing.  Door middel van het pedaal gaat de VacuSafe gemakkelijk open en dicht. Dit betekent dus letterlijk: met de voet het pedaal naar beneden drukken, afval erin, pedaal loslaten en de VacuSafe sluit automatisch weer.

De bevestigde met handdesinfectiepomp die met de eleboog te bedienen is door de handige beugel, zorgt er voor dat de medewerker direct zijn of haar handen kan desinfecteren zonder dat er andere zaken, zoals deurklinken, aangeraakt hoeven te worden tijden het inzamelen van afval. Hierdoor draagt de VacuSafe bij aan borging van hygiëne op de werkvloer.

De VacuSafe is handig en efficiënt te gebruiken en ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Door zijn roestvrije onderdelen is deze gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren.

SKU 21009911 Category

Overkampsweg 25
8102 PH | Raalte
The Netherlands
+31 (0)20 820 36 80
info@less2care.com

KvK 70550190
BTW NR NL858370852B01

0
Geen producten in je winkelmand